Szagol, ízlel, gargalizál

Mindig is szerettem a megmérettetéseket. A szerepléssel járó adrenalinlöket izgalommal tölt el, semhogy lámpalázat okozna. Mégis, amíg a zene és a zenekarozás a mindennapjaim része volt, közönség előtt soha, de a szakmai zsűrik előtt remegett a lábam az első dal feléig.

A jelenség oka talán a félelem, hogy ezek a nagytudású, bizonyos témákban mélyre ásó emberek, lézerszemükkel, falakat átívelő hallásukkal, a szőlőben sétáló őzek illatát a borból kiérző nyelvükkel olyan kritikát mondanak, amitől a magamról vagy a teljesítményemről akotott kép nevetségessé válik. Az előbbi felsorolás tűnhet ironizálásnak, de valójában költői túlzásokkal igyekszem szemléltetni a véleményalkotók fejemben elfoglalt magaslati páholyát.

2019-es évjáratú Édent és Woodoo love-ot küldtünk 3 boros bloggernek. Ezek a borok vannak stílusban a legközelebb ahhoz, amit évről évre szeretnénk megismételni. És a fogadtatás…

Nagyon ígéretes! A bejegyzéseiket mindhárman más napon tették közzé, nekem mindhárom napom szebbé vált és este nyugodtabban dőltem ágyba egy kis borral a filmhez.

Ezúton köszönjük mégegyszer Táncoló Medvének, Borrajongónak és Marco Barbieri borszakértőknek, hogy esélyt adtak nekünk. Íme az írások:

https://borrajongo.blog.hu/2021/04/26/tokaji_ujhullam_ii_gilberries_and_wine?fbclid=IwAR1flUPseSwn92avPHXS4TXLPk1Zci-C12mzx5FzV6UdpEClifoHaT1sIh4

http://tancolomedve.hu/2834-tokaj-vaktesztix?fbclid=IwAR0WBzIXleLwdaglgEA5Qo9od5r4h4G6VgW61TXcS0fXJEYwNSqaC-oK1aQ

https://www.instagram.com/p/COArXpBhtva/

(Balázs)